Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 10

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade inte när Dinamo enkelt tog sig vidare i cupen efter 3-0 hemma mot Istra 1961. Gjorde sedan båda målen när Dinamo besegrade NK Zagreb med 2-0. Henriquez blev sedan utbytt efter 56 minuter.

Nani, Sporting, är spellediga den här veckan och är i gång först på måndag.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, stod hela matchen när Vojvodina föll borta mot Red Star Belgrad klart med 3-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick spela sista tio minuterna när Real förlorade borta mot Athletic Club med 1-0.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 77 minuter innan han blev utbytt efter en anonym insats när Villa spelade 1-1 hemma mot lokalkonkurrenten WBA. Spelade sedan 65 minuter när Villa återigen mötte WBA, men den här gången i FA-cupen. Villa vann med 2-0 och Cleverley blev utbytt vid ställningen 1-0 och gjorde återigen en slätstruken insats.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen när Castillan föll med 0-2 hemma mot Socuellamos. Varela var en av de sex spelare i hemmalaget som fick ett kort, varav en i hemmalaget fick ett rött kort.

Sam Johnstone, Preston, var nära att hålla nollan igen men två snabba mål med tio respektive sju minuter kvar förstörde det. Dock hade Preston tidigare tagit lednignen med 1-0 och kunde också på stopptid kvittera till 2-2, ett mål som betyder att Preston tog sig upp på andraplats och förbi Milton Keynes som förlorade. Sam höll sedan nollan när Preston besegrade just MK Dons med 2-0 på bortaplan.

Ben Pearson, Barnsley, det blev 90 minuter till för Ben Pearson när hans Barnsley återigen stod som segrare, den här gången efter 1-0 hemma mot Coventry. Pearson spelade 57 minuter när Barnsley slog Walsall med 3-0 på hemmaplan. Pearson blev sedan utbytt med en lättare skada vid ställningen 1-0.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade hela matchen när Sheffield W förlorade hemma mot Blackburn med 2-1. Spelade sedan 88 minuter innan han blev utbytt när Wednesday bortaslog Blackpool med 1-0.

Joe Rothwell, Blackpool, har spelat klart i jumbolaget. Den kaosartade klubben ligger överlägset sist i The Championship och har knappt egna spelare så det räcker till en startelva. Det blev en (1) start för Rothwell och två inhopp, alla tre framträdanden kom på bortaplan. Rothwell fick spela som central mittfältare två gånger och en gång som offensiv mittfältare. Totalt spelade han 158 minuter.

Saidy Janko, Bolton, spelade 90 minuter (men det kan också bero på att Bolton var tvungna att göra tre byten i den första halvleken) när Bolton tappade seger till oavgjort hemma mot Reading. Gudjohnsen gav Bolton ledningen tidigt i den andra halvleken men på stopptid kvitterade Jamie Mackie för Reading.
Ben Amos, Bolton, var bara minuter från att hålla nollan igen, men fick till slut ge sig på stopptid när Reading kvitterade till 1-1.

Jesse Lingard, Derby, fick hoppa in sista 20 minuterna vid underläge 1-0 mot Brighton. Matchen slutade 2-0. Fick även spela sista 20 när Derby tappade 2-0 till 2-2 hemma mot Birmingham. När Lingard entrade planen var ställningen 2-0 men två mål på stopptid för bortalaget resulterade i endast en poäng för Derby, ett tungt tapp i toppstriden där fyra lag står på 66 poäng och femman Norwich har 65 poäng.