U18: United – Villa 1-1

Uniteds U18 fortsatte playoff-spelet med match mot Aston Villa på hemmaplan. Gästerna tog ledningen i den första halvleken innan inhopparen Demetri Mitchell kunde kvittera för United med cirka tio minuter kvar av matchen.

Gästerna från Birmingham inledde matchen piggast och fick även utdelning för sitt fina spel när McKirdy satte 1-0 redan efter elva minuters spel. Klart rättvist. United hade svårt och vaskade fram få målchanser under den första halvleken, närmast var Rashford som sköt utanför efter en hörna.

Gästerna inledde även den andra halvleken starkast men ju länge matchen led desto mer tog United för sig. Inhopparen Demetri Mitchell lyckades missa öppet mål. Han skulle dock få sin revansch när han satte kvitteringen i den 83:e minuten från nära håll efter lite kalabalik efter en hörna. Matchen slutade oavgjort vilket var rättvist då Villa var bättre i första och United i den andra halvleken. United står nu på fyra poäng efter två omgångar, endast Everton har vunnit båda sina matcher.

Manchester United – Aston Villa 1-1 (0-1)

Uniteds mål: Mitchell (83)
United: Hamilton – Reid, Tuanzebe, Fosu-Mensah, Borthwick-Jackson – Redmond, Thompson (Scott 77) – Dearnley (Mitchell 54), Gribbin, Croskery – Rashford