U18: Spurs – Man Utd 0-2

United gick upp i topp i U18-slutspelet efter en imponerande seger borta mot Tottenham med 2-0. Marcus Rashford gjorde båda Uniteds mål i den första halvleken.

United, som åkte ur FA Youth Cup mot just Tottenham borta, fick en bra start när Marcus Rashford gjorde ledningsmålet för United redan efter 13 minuter på ren tur från Borthwick-Jacksons nick.

Spurs hade en i ribban innan det var dags för Rashford att utöka Uniteds ledning när han säkert tog emot Gribbins passning och sköt ett lågt skott förbi Spursmålvakten.

United fortsatte att spela bra i den andra halvleken och främst Rashford som så när kunde göra sitt tredje mål i matchen, men den här gången var målvakten med. Spurs försökte, men lyckades sällan sätta Dorrington i Unitedmålet i några större bekymmer.

Segern innebär att United går upp i topp i tabellen men Everton skuggar tätt bakom och har dessutom en match färre spelad. Uniteds två sista matcher är mot Chelsea hemma och Middlesbrough borta, två extremt tuffa matcher. Men fortsätter Uniteds försvar att vara så stabila som man varit hela säsongen så är alltid poängchansen bra. Man höll återigen nollan och det var flera år sedan U18 haft ett så bra försvarsspel.

Tottenham – Manchester United 0-2 (0-2)

Uniteds mål: Rashford (13, 37)
United: Dorrington – Williams, Fosu-Mensah, Borthwick-Jackson, Reid – Redmond (Rathbone 90), Thompson, Gribbin, Hamilton (Riley 46) – Croskery (Scott 78), Rashford