Spelarbetyg: Everton – United

United åkte på en riktig brakförlust när man gästade Everton på Goodison Park. United hade otroligt mycket boll men kunde inte få till chanserna, vilket återspeglar de senaste matcherna man har haft.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 6
Hade ingen bra dag på jobbet, då spanjoren fick släppa in tre bollar. Alla var missar i försvarsspelet, men på det sista målet så stod de Gea helt fel och därför kunde Mirallas enkelt sätta spiken i kistan.
Antonio Valencia 5
Han är ingen back och det syntes väldigt mycket i denna match. Valencia var inblandad i alla mål tyvärr och missen i försvarsspelet på hörnan var kanske tydligast. Fergie doesn’t approve!
Chris Smalling 6
Tappade lite väl mycket hemåt. Såg mest intresserad av att göra offensiva räder, snarare än att försvara. Räddade dock ett par fina lägen för Everton. Stördes så mycket av solen av Edgar Davids kände för att åka till Liverpool med ett par solglasögon.
Paddy McNair 5,5
Såg inte stabil ut alls i denna match. Mest framstående var nog passnings- samt markeringsspelet. Det var länge sedan jag såg en Unitedförsvarare slå så många osäkra passningar under en match.
Luke Shaw 7
Varnad ’64. Den bästa försvarsspelaren under denna match. Spelet med Young fungerar bra på kanten och det var här det skapades flest chanser matchen igenom. Blev dock lite bristfälligt i defensiven ibland.
Daley Blind 6
Nja, inte i närheten av den nivå vill vill se vår sittande spelfördelare spela. Stundtals såg det bra ut, men när det väl gällde att vinna tillbaka bollar gjorde han sig mycket bättre som vänsterback.
Juan Mata 6,5
Utbytt ’63. Kör mycket kortpassningsspel med Herrera och Valencia, men det leder tyvärr inte till allt för mycket. Inte samma nivå som för tre-fyra matcher sedan.
Ander Herrera 6,5
Kämpar och sliter alltid. Passningsspelet ser alltid lite darrigt ut för Herrera, men han gör allt för att vinna tillbaka en tappad boll. De få chanser som kom från högerkanten var mittfältaren involverad i.
Ashley Young 7
Var en av de bättre spelarna på planen. Vänsterkanten fungerar bra, men ingen kunde ta tillvara på chanserna som skapades.
Marouane Fellaini 5
Utbytt ’46. Varnad ’12. Den hårfagre belgaren stod för en förvånansvärt dålig återkomst på Goodison Park. Levde farligt och hade utan tvekan blivit utvisad i andra halvlek om han inte bytts ut i halvtid. Var hårt uppvaktad på alla höga bollar.
Wayne Rooney 6
Utbytt ’88. Rooney gjorde tyvärr inget större avtryck på matchen förutom ett skott som var väldigt nära på att gå in. Fanns möjlighet för lagkaptenen att avgöra, något som inte utnyttjades någon gång under matchen.
Radamel Falcao 5,5
Inbytt ’46. Falcao arbetade för det mesta i blindo. Det fanns inte så mycket som gick fram till colombianen, men han kämpade hårt ändå och var uppe i hög press för att vinna bollar.
Angel di Maria 5,5
Inbytt ’63. Di María hade nog hoppats på att kunna göra ett större avtryck i matchen för att visa att han förtjänar en startplats. Det var inte vad som hände under matchen och stundtals ser spelaren ut att vakna från en dröm och undra var han är.
Robin van Persie n/a
Inbytt ’88. Fick för lite tid på sig för att kunna påverka matchens utgång.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS