U18 föll mot Boro

U18 hade behövt en seger för att hålla drömmen vid liv om serieseger men en ganska klar förlust borta mot topplaget Middlesbrough förstörde den möjligheten.

Ett ungt Unitedlag, med flera tongivande spelare borta och en målvakt som utespelarreserv, fick också värsta tänkbara start när hemmalaget fick en straff redan efter fem minuter och 1-0 var ett faktum. 2-0 kom sedan efter 40 minuter.

Tidigt i den andra halvleken gjorde Boro både 3-0 och 4-0 under en kort period, då var frågan bara hur stora segersiffrorna skulle bli. Men United kom tillbaka starkt och reducerade genom den duktige Tyler Reid på ett skott utifrån och på stopptid reducerade Callum Gribbin efter en briljant soloprestation. Förlusten innebär att United kommer, beroende på andra resultat, att sluta mellan 3-5 i tabellen. En godkänd placering.

Middlesbrough – Manchester United 4-2 (2-0)

Uniteds mål: Reid (63), Gribbin (91)
United: Henderson – Reid, Williams, Dunne, Borthwick-Jackson – Scott (Gomes 71), Whelan – Rathbone, Gribbin, Makela (Barlow 88) – Croskery