Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 krossade city – titeln nära

Uniteds U21-lag är väldigt nära en serieseger efter att ha besegrat Manchester city med 4-0 inför drygt 17000 åskådade på Old Trafford. James Wilson öppnade målskyttet innan Adnan Januzaj, Ashley Fletcher och Matt Willock ökade på.

United fick en kanonstart när Januzaj och Wilson återigen visade prov på deras samarbete när Adnan slog en fin djupledsboll till Wilson som i vanlig ordning var säker ensam med målvakten.

United fortsatte att spela bra och Rothwell hann missa en bra chans innan halvleken var över.

Tidigt i den andra halvleken ökade United på ledningen till 2-0 efter en fin prestation av Adnan Januzaj som skar in i straffområdet från vänsterkanten och avslutade med högern. Hans andra poäng för dagen med högerfoten!

Ashley Fletcher ökade sedan på till 3-0 efter ett fint Unitedanfall där James Wilson slår ett perfekt inspel från vänsterkanten och Fletcher sätter bollen i mål. Några minuter senare böjer inhopparen Matt Willock in 4-0 på ett elegant sätt och matchen är förstås avgjord för längesen.

United var stabila över hela planen och gjorde en bra match när det behövdes som mest. United behöver bara en poäng i den avslutande omgången mot city för att ta hem seriesegern, men det kan bli klart redan på fredag om Chelsea tappar poäng hemma mot West Ham. Det är dock ännu inte bestämt när Uniteds nästa match mot city kommer att spelas.

Manchester United – Manchester city 4-0 (2-0)

Uniteds mål: Wilson (5), Januzaj (53), Fletcher (79), Willock (81)
United: J.Pereira – Love, Thorpe, Blackett, Kellett – Weir, James, Grimshaw, Rothwell (Willock 76), Januzaj (Fletcher 73) – Wilson (El Fitouri 88)