Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Arsenal

United spelade på söndagen oavgjort mot Arsenal i en match som var avgörande för om United skulle kunna klättra upp på en tredjeplats. Efter mål av Herrera och självmål av Blackett så blev det tyvärr inget sådant scenario. Valdes fick debutera i matchen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
6,5

Utbytt ’74. Hade inte så mycket att göra i målet. Räddade Girouds läge fint med i övrigt hade de Gea tur att Arsenal inte hade några skott på mål. Utbytt skadad efter halva andra halvlek.

Antonio Valencia
6,5

Var okej framåt denna match och hade oftast inte så mycket att oroa sig för på den defensiva fronten. Lyckades med något inlägg i matchen, vilket är positivt.

Chris Smalling
7

Var den mest stabila spelaren i försvaret i matchen, och det enda negativa man kan ge honom är att han inte är så bra på att slå längre passningar (och stod ivägen för Blinds mål). Lugn och trygg i den tilldelade kaptensrollen.

Phil Jones
6,5

Var väl helt okej i matchen, gjorde några misstag som ha räddade upp som läget med Giroud och mark-nicken. Okej för ”Premier-Leagues-bästa-ungdomsförsvarare”.

Marcos Rojo
5,5

Utbytt ’73. Inte tillräckligt bra ifrån Rojo. Hade viljat se bättre försvarsspel från den tatuerade argentinaren. Dåligt passninggspel.

Daley Blind
6

Var hyfsad i första halvlek men försvann en hel del under andra. Många passningar som försvann på vägen.

Juan Mata
6,5

Skapade en hel del tillsammans med Valencia och Herrera, men hade velat se honom komma lite djupare på Arsenals halva lite oftare.

Ander Herrera
7,5

Väldigt involverad i spelet hela tiden och står för bra kombinationer och är ofta ett alternativ för medspelare. Målet var hur snyggt som helst och det kunde ha blivit ett till för Herrera.

Ashley Young
7

Mycket duktig på vänsterkanten. En av planens mest tongivande spelare som ofta snurrade upp Bellarin på läktaren. Inlägget till målet var helt superbt!

Marouane Fellaini
6

Han var ofta med längst fram, men kom aldrig till några egna riktigt farliga lägen. Stabil som vanligt, men hade velat se en så pass stor spelare kunna vinna fler nickdueller än vad han gör i dagsläget.

Radamel Falcao
5

Utbytt ’61. Halkade mest omkring trots att han verkligen försökte. Skulle vi gå på vilja så hade Falcao fått ett mycket högre betyg, men prestation och val av sko gör att betyget faller rejält.

Robin van Persie
6

Inbytt ’61. Gjorde inte allt för mycket väsen av sig, och såg seg ut på planen.

Tyler Blackett
N/a

Inbytt ’73. Kom in för en skadad spelare och gjorde inte så bra ifrån sig. Slarvigt passningsspel och gjorde oturligt nog självmål då han var dåligt placerad.

Victor Valdes
N/a

Inbytt ’74. Kom in för skadade de Gea och såg väl rätt stabil ut. Släppte in ett mål som han inte alls kan klandras för.