Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 21

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade hela matchen när Dinamo vann cupen efter straffar mot RNK Split, matchen pågick i 120 minuter utan ett mål, Henriquez slog sedan Dinamos första straff och satte den. Man vann sedan straffläggningen med 4-2. Var inte med i truppen när Dinamo spelade 1-1 mot NK Istra i ligan, sannolikt har han fått ledigt inför Chiles Copa America-äventyr. Dinamo har förstås redan vunnit ligan för längesen.

Nani, Sporting, vann med 1-0 borta mot Rio Ave. Nani blev matchhjälte med matchens enda mål. Han drog dessutom på sig en varning innan han blev utbytt efter en timmes spel.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, det blev ingen speltid för Milinkovic när Vojvodina vann hemma med 3-1.

Javier Hernandez, Real Madrid, spelade hela matchen och gjorde ett av målen, kanske det allra viktigaste, nämligen 4-3 målet, men Real vann till slut med 7-3.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 72 minuter i Villas betydelselösa match mot Burnley. Villa föll med 0-1 hemma.

Sam Johnstone, Preston, vann enkelt playoff-finalen mot Swindon och Sam Johnstone höll sin 13e nolla i Preston sedan han anlände i januari. Matchen vann Preston med 4-0 och är klara för The Championship.