U21 avslutade med förlust i derbyt

Ett ungt Unitedlag avslutade säsongen med en förlust mot Manchester city i derbyt. United, som ju redan hade vunnit serien, föll med 3-1 där Ashley Fletcher gjorde Uniteds enda mål.

Ett betydligt svagare U21-lag än vi varit vana vid den här säsongen åkte till citys nya akademi för en betydelselös match. United valde att ge chansen till några U18-spelare som Reid, Williams och Gribbin. Det var United som inledde bäst och tog ledningen efter43 minuter genom Ashley Fletcher, framspelad av Andy Kellett. United gjorde överlag en bra första halvlek och ledningen var inte orättvis.

I den andra halvleken tig city över rejält, och tio minuter in i den andra halvleken hade man också kvitterat. city fortsatte att äga matchen och efter 67 minuters spel kom också ledningsmålet. United gjorde lite byten, men var ett slaget lag och när 3-1 kom för hemmalaget med tio minuter kvar kändes det klart.

Manchester city – Manchester United 3-1 (0-1)

Uniteds mål: Fletcher (43)
United: O’Hara – Love, Thorpe, James – Reid (Williams, 69), Pearson, Goss, Rothwell (Gribbin, 76), Kellett (Harrop, 46) – Willock – Fletcher