Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nyhetsbörsen relanserad

Muss kan idag presentera en ny version av nyhetsbörsen.

Primärt är skillnaderna administrativa, men vissa strukturella skillnader blir det även utåt. Den mest notabla skillnaden är att varje inlägg numer har en egen url och ett eget kommentarsfält. Men inläggen kommer även framgent att vara tillgängliga i ett flöde – alltid tillgängligt på Muss.se/nyhetsborsen – och det är det rekommenderade sättet att läsa nyhetsbörsen på.

Inläggen i nyhetsbörsen kommer att fortsätta att vara kortfattade. Nyhetsbörsen kommer även framöver att vara ett kurerat flöde av Unitednyheter tillsammans med diverse videoklipp, tweets och vad vi nu hittar som vi känner för att sprida.

Fokus kommer som alltid att vara på nyhetsrapporteringen men även i fortsättningen kommer vi då och då att tycka saker. Ibland kommer vi att försöka vara roliga, någon gång kanske vi till och med lyckas. Vi kommer också att fortsätta att rapportera om nyheter som tangerar Uniteds värld, som onsdagens uppdagade Fifaskandal. Någon enstaka gång kommer vi till och med att rapportera om saker utanför fotbollsvärlden, som när det är val i Storbritannien, då sådana händelser kan påverka vårt liv som Unitedsupportrar.

Vi försöker att sortera i det enorma flöde av Unitednyheter som finns idag. Vi kommer därmed inte att dela med oss av varenda liten stavelse som skrivs om Mats Hummels potentiella flytt till United.

Nytt på Muss.se idag är också en ny mobilmeny, samt lite mindre ytliga justeringar här och var. Tanken är också att vi inom några veckor ska byta servrar, vilket bör få sidan att flyta mycket bättre än idag.