Pereira i aktion när Brasilien U20 vann mot Australien

Brasiliens U20-landslag vann med 1-0 mot Australien i sin sista match inför U20-VM. Manchester Uniteds Andreas Pereira var återigen med i startelvan. Förhoppningsvis behåller han sin plats när VM väl börjar.

Brasilien möter Nigeria i sin första match, natten mellan söndag och måndag. Med i gruppen är också Ungern och Nordkorea. De två bästa lagen samt de fyra bästa treorna går till åttondelsfinal.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS