Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Januzaj aktuell för Sociedad, Kane och Clyne inte aktuella

  • Adnan Januzaj kan vara på väg att återförenas med David Moyes. Det är Telegraph, som i sin tur hänvisar till spanska rapporter, som skriver att Januzaj är på väg till Real Sociedad på lån. Januzaj har dock sagt att han inte vill lämna United, varken tillfälligt eller permanent. [Telegraph]
  • Southampton ska, enligt BBC, ha nobbat ett bud från Liverpool på Nathaniel Clyne. Samtidigt rapporterar PA att United inte har något intresse av att värva Clyne. Högerbacken verkade nyligen vara en nästan given värvning men känns just nu inte alls aktuell. Det svänger fort under silly season. [BBC, PA (Guardian)]
  • En annan som inte kommer att värvas av United är Tottenhams Harry Kane. Tottenham överväger inte ens att sälja sin anfallsstjärna. [Telegraph]