Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: United leder kampen om Alves; plus Gundogan, Miranda, De Gea, Van Persie

  • Guardians Jamie Jackson skriver att Manchester United leder kampen om att signera Dani Alves. Barcelonas högerback kan lämna på fri transfer i sommar, vilket gör honom attraktiv trots att han börjar bli gammal. [Guardian]
  • Manchester United-ryktade Ilkay Gundogan ska ha sagt att han förhandlar med Barcelona. Däremot ska Bayern München inte längre vara med i bilden. Problematiskt med en flytt till Barcelona är dock att Barcelona ju inte får registrera spelare förrän i januari. [Guardian, Marca, Bild]
  • Everton ser ut att vara den troligaste destinationen för Tom Cleverley, som kommer att lämna United på fri transfer i sommar. Enligt Sky Sports ska diskussionerna mellan Everton och Cleverley gå bra. Aston Villa och en icke namngiven klubb ska dock också vara med i bilden. [Sky Sports]
  • Enligt Telegraphs Matt Law slåss Manchester United och Chelsea om att värva Atletico Madrids mittback Miranda. [Telegraph]
  • Jag måste utvärdera situationen. Klubben gör också det. Jag måste beakta vad jag verkligen vill,” säger Robin van Persie. Anfallaren säger också att hans familj är en avgörande faktor för var han spelar fotboll nästa säsong. [Sky Sports]
  • Och i Real Madrid har man annonserat Rafa Benitez som ny manager, på ett kontrakt som gäller tills managern får sparken. [Realmadrid.com] På en presskonferens idag ville Benitez inte diskutera David de Gea: ”Vi kommer inte att nämna några namn idag.” [Twitter] Uniteds möjligheter att värva Gareth Bale förväntas nu minska markant, då det spekuleras att Benitez vill bygga sitt lag kring Bale.