Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Times: Cleverley kommer skriva på för Everton

James Ducker skriver i Times att Tom Cleverley kommer att bli klar för Everton den här veckan. Mittfältaren, som lämnar United på fri transfer, förväntas skriva på ett femårskontrakt värt 50 000 pund i veckan.

Trots att Cleverley har varit utlånad till Aston Villa, och gjort det mycket bra där, ska Everton ha varit först med sitt kontraktserbjudande. Flera andra klubbar, bland andra Swansea, ska ha anmält intresse men Evertons snabba agerande ska ha varit en avgörande faktor.

Vi återkommer givetvis i frågan när eller om det blir officiellt.

När vi ändå är snackar silly season kan det vara lämpligt att notera att Liverpool har annonserat att man är överens med James Milner, som lämnar Manchester city på fri transfer. Milner kompletterar därmed den ohyggligt osympatiska klubbtrion Leeds, Manchester city och Liverpool.