Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Johnstone: Uppflyttningen är min höjdpunkt i karriären

Uniteds unga målvakt Sam Johnstone var med och förde Preston till Championship. Målvakten var en av nyckelspelarna, med tre raka nollor, då Preston gick segrande ur playoff. Till Prestons officiella hemsida säger han:

Den här uppflyttningen är antagligen toppen av mina prestationer i karriären hittills. Att spela på Wembley är ett minne, men att vinna där och bli uppflyttade är ett annat – lägger man ihop de två måste det vara det största.

Det var en fantastisk erfarenhet att vara i playoff, det är ett minne man aldrig kommer att glömma. […] Att göra det som vi gjorde det på Wembley, de tre matcherna och hur vi spelade, målen vi gjorde, de tre nollorna – det var otroligt.

Jag kan inte föreställa mig att många lag har hållit tre nollor i playoff så vi var givetvis glada för det.