Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Cech, Cleverley, Van Persie, Sterling, Di Maria; plus transfer deadline flyttad

  • Enligt Telegraph har Chelsea motvilligt accepterat att låta Petr Cech gå till valfri klubb i sommar. Målvakten ska vara till salu för omkring tio miljoner pund och United tillsammans med Arsenal ska vara favoriter. [Telegraph]
  • Tom Cleverley ser definitivt ut att välja Everton. Guardian rapporterar det som fakta att han är överens med Liverpoolklubben. Det sägs också att Cleverley har genomgått den obligatoriska läkarundersökningen hos Everton idag. Övergången blir officiell den 1 juli, då Cleverleys kontrakt med United löpt ut, men torde annonseras inom kort. [Guardian]
  • Guardians Jamie Jackson skriver att Raheem Sterling är öppen för en flytt till United. Jackson menar att United ska vara intresserade och att Louis van Gaal beundrar Sterling. Enligt Sky Sports ska det emellertid vara uteslutet att Liverpool ska sälja till United. [Guardian, Sky Sports]
  • Robin van Persie har kopplats samman med en flytt till Lazio. Enligt Sunday Times Jonathan Northcroft ska dessa rapporter emellertid vara väldigt spekulativa. [Twitter]
  • Angel Di Maria säger att han kommer att spela för United nästa säsong: ”Det var en svår säsong för mig. […] Jag kunde inte anpassa mig [till England] som jag ville. Nu kommer jag att spela Copa America och sedan kommer jag att flytta tillbaka till Manchester för nästa säsong och göra mitt bästa där.” [Sky Sports]
  • Till sist noterar vi att transfer deadline har flyttats fram några timmar. Deadline för övergångar kommer att vara 18.00 eller 19.00 (viss förvirring råder) den 1 september, och inte vid midnatt som brukligt. [Twitter]