Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Fellaini missas EM-kval på grund av skada

  • Marouane Fellaini har problem med en ljumskskada och riskerar att missa Belgiens EM-kval mot Wales på fredag. [BBC]
    Uppdatering: Det är nu bekräftat att Fellaini missar matchen. [Twitter]
  • Fifa har enligt Guardian skjutit upp processen för att utse värdnation för VM 2026. Detta efter upprepade anklagelser om mutor i samband med att Ryssland och Qatar fick VM 2018 och 2022. [Guardian]
  • I samma artikel nämns den 16 december som ett potentiellt datum för presidentvalet.
  • Uniteds nya tröja, tillverkad av Adidas, kommer inte att användas av a-laget förrän i ligapremiären. Under försäsongen i USA kommer den nuvarande Nikedräkten att användas. Därmed verkar det som att U21 eller U18 kommer att vara först med att spela i den nya tröjan. [Telegraph]
  • Till sist John Oliver med en uppmaning till Jack Warner: