Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedlegender till Sverige – möter Liverpool på Friends Arena

Torsdagen den 3 september i år kommer Manchester United Legends att spela mot Liverpool Legends på Friends Arena i Stockholm. Matchen anordnas av Manchester United Foundation tillsammans med Liverpool FC Foundation och alla intäkter går till välgörande ändamål. Uniteds legender har match redan på söndag, då man möter Bayern München på Old Trafford. Den matchen sänds på Viasat Fotboll, med start 15.30.

Vilka spelare som kommer att representera United i Stockholm är ännu inte klart. Spelare som Denis Irwin, Andy Cole och Jesper Blomqvist brukar vara pigga på att ställa upp i den här typen av matcher.

Till matchen mot Bayern på söndag har United anmält följande trupp: Edwin van der Sar, Raimond van der Gouw; Ronny Johnsen, Jaap Stam, Phil Neville, Denis Irwin, Dion Dublin, Clayton Blackmore, Lee Martin, Mikael Silvestre; Bryan Robson, Quinton Fortune, Jesper Blomqvist, Paul Scholes, Russell Beardsmore, Ben Thornley, Karel Poborsky, Park Ji-Sung; Andy Cole, Dwight Yorke, Louis Saha, Andy Ritchie.

Läs mer på Sky Sports eller Aftonbladet.