Landslag: Segrar för De Gea, Lingard och Henriquez

  • David de Gea vaktade målet när Spanien vann med 2-1 mot Costa Rica. [Soccerway]
  • Englands U21-lag vann med 1-0 mot Vitryssland i en träningslandskamp. Jesse Lingard började på bänken men kom in efter 69 minuter. Det engelska målet kom självklart när Lingard var på planen. [BBC]
  • Angelo Henriquez fick ingen speltid när Chile inledde Copa America med att besegra Ecuador med 2-0. Här måste vi passa på att gratulera Chiles inhoppare Matias Fernandez. Han blev inbytt direkt efter Chiles ledningsmål, bara för att nästan omedelbart bli varnad. När matchen sedan var avgjord drog han på sig en ny varning i den tredje tilläggsminuten. Genialiskt. [Ca2015.com]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS