Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bilder: Manchester United Legends – Bayern München All-Stars 4-2

Manchester United Legends vann idag med 4-2 mot Bayern München All-Stars i en välgörenhetsmatch på Old Trafford. Detta var returmötet och eftersom matchen i München i augusti slutade 3-3 vann United med 7-5 totalt.

50 128 åskådare var på plats på Old Trafford. Intäkterna från matchen gick till Manchester United Foundation.

United tog ledningen genom Louis Saha, som tog vara på en målvaktsretur. Bayern kunde kvittera Zickler efter en misslyckad bakåtpassning av Paul Scholes. Efter kvitteringsmålet visade Saha att de gamla takterna sitter i … och han tvingades således byta på grund av skada.

I slutet av första halvleken blev det ett målregn. Quinton Fortune hittade Park Ji-Sung med ett bra inlägg. Parks nick stoppades på mållinjen men Dwight Yorke höll sig framme och tryckte in returen. Tarnat kvitterade på frispark några minuter senare, då han helt enkelt sköt igenom Uniteds mur. United fick dock sista ordet i första halvlek då Andy Cole satte 3-2.

Efter paus blev det bara ett mål. Karel Poborsky sprang runt på högerkanten och rullade in bollen till Jesper Blomqvist enkelt kunde rulla in bollen i öppet mål.

United: Van der Sar (Van der Gouw 61); P Neville (Martin 77), Johnsen (Dublin 40), Stam, Irwin (Silvestre 40); Fortune (Blackmore 77), Park (Poborsky 46), Scholes (Thornley 77); Yorke (Beardsmore 77), Saha (Blomqvist 17), Cole (Ritchie 67)
Mål: Saha (9), Yorke (39), Cole (45), Blomqvist (83)

Bayern: Butt; Jorginho (Sternkopf 69), Van Buyten, R Kovac (Witeczek 46), Pflugler (Kreuzer); Van Bommel (Gaudino 46), Breitner (Tarnat 20, Rummenigge 61), N Kovac (Schupp 46, Breitner 78), Paulo Sergio; Zickler, Makaay (Zimmermann 69)
Mål: Zickler (16), Tarnat (42)

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images