Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mail: Real inleder med bud på 13 miljoner

Enligt Daily Mails Ian Ladyman kommer Real Madrid att inleda med ett mycket lågt bud när man försöker värva David de Gea från Manchester United. Ladyman skriver att Real kommer att inleda med ett bud på endast 13 miljoner pund.

Det är givetvis långt under Uniteds värdering, som ska vara 25 miljoner pund eller mer (vilket för undertecknad känns väldigt lågt). United ska förvänta sig att Real kommer att möta värderingen men den spanska klubben kommer att argumentera att De Geas värde sjunker markant då han bara har ett år kvar på kontraktet.

Ladyman skriver också att Ajax Jasper Cillessen ska vara förstavalet om De Gea lämnar. Hugo Lloris ska förvisso ses som en bättre målvakt men United undviker gärna att förhandla med Tottenham.