Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Firmino kommer gå till Premier League; plus Tevez, Lingard, Otamendi, Van Persie

  • Hoffenheims brasilianska landslagsman Roberto Firmino kopplades nyligen samman med en flytt till Manchester United. Vi tror väl kanske inte så mycket på de ryktena men hans agent, Roger Wittmann, säger att spelaren kommer att flytta till en Premier League-klubb. [Guardian]
  • John Percy skriver i Telegraph att Newcastles manager Steve McClaren ska vara intresserad av att låna Jesse Lingard. McClaren signerade Lingard på lån för Derby i januari, så kopplingen är naturligt. [Telegraph]
  • Sky Sports skriver att en icke namngiven Premier League-klubb har erbjudits möjligheten att värva Carlos Tevez. Det kan väl inte… Eller? Nej… Knappast, väl? Det ska åtminstone inte handla om Liverpool. [Sky Sports]
  • Valencias mittback Nicolas Otamendi är ett av de hetaste namnen just nu. Den spanska klubben säger dock att det inte finns någon grund i ryktena som säger att Otamendi diskuterar ett personligt avtal med United. Klubben säger också att man inte kommer att sälja mittbacken om inte utköpsklausulen på 50 miljoner euro aktiveras. Valencia passade också på att kalla rapporter som placerar Robin van Persie i klubben för ”nonsens”. [Sky Sports]