Van Gaal: Det blir många unga på turnén

Louis van Gaal lovar att ta med sig många unga spelare på USA-turnén i sommar.

Jag kommer att ta med många unga med oss till USA. De har chansen att visa sig själva och sedan ska vi vänta och observera hur de kan utvecklas. Du får alltid dina chanser, framför allt under försäsongen. Och när du tar den chansen har du kanske möjligheten att vara med oss nästa säsong.

En mästartitel för andralaget är fantastiskt. Men jag tycker att en spelare varje år i a-laget som en startspelare är mycket viktigare.

Citat: Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS