Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Tevematcher klara senast på måndag

 • Manchester United har uppenbarligen ingen brådska med att köpa spelare. Southampton är mer aktiva och har annonserat värvningar av Juanmi och Cedric Soares. [Southampton, 2]
 • Enligt Sky Sports kommer Chelsea att signera Radamel Falcao på ett säsongslångt lån. Häpnadsväckande.
 • Jack Wilshere blev bötfälld och allvarligt varnad i relation till hans framtida beteende efter att ha hånat Tottenham när Arsenal firade sin FA-cupseger. Fjantigt. [The FA]
 • Aston Villa har signerat Micah Richards. [Aston Villa]
 • Leicester var inte alls belåtna över att de unga spelarna Tom Hopper, Adam Smith och James Pearson betedde sig rasistiskt och sexistiskt på turné i Thailand och spelarna har nu fått sparken. Bra. [Leicester]
 • Galatasarays manager Hamza Hamzaoglu bekräftar att den turkiska klubben vill värva Robin van Persie. ”Ingen manager skulle kunna säga nej till Van Persie. […] Vi hoppas komma till en överenskommelse med honom.” Hoppas. [Manchester Evening News]
 • Fysioterapeuten Matt Radcliffe hämtades till Uniteds ledarstab från Southampton. Hans tid i United är dock över. David McDonnell rapporterar att United bekräftar att Radcliffe har lämnat klubben. Det är dock oklart om han lämnar frivilligt eller om han har fått sparken. Mystiskt. [Mirror]
 • Nu till något mycket viktigare: Cristiano Ronaldo har fått en galax uppkallad efter sig. Stort. [Telegraph]
 • Adnan Januzaj kommer inte att bli utlånad nästa säsong. ”Det här totalt nonsens. Adnan känner sig väldigt bra i Manchester United och de vill inte att han ska lämna klubben,” säger Januzajs agent Dirk de Vriese. [Telegraph]
 • Jesse Lingard spelade 74 minuter när England föll med 1-0 mot Portugal i sin första match i U21-EM. Lingard hade två hyggliga skottförsök i den första halvleken, men lyckades inte pricka målet. Han kommer ändå undan med ett godkänt betyg. England möter Sverige, som inledde med seger mot Italien, på söndag.
 • Aston Villa berättade igår på sin hemsida att matcherna för augusti till september kommer att spikas inom fem dagar. Det betyder i så fall senast måndag (eller onsdag om de menar arbetsdagar). De ger oss också datumen för när övriga matcher ska spikas. Vi kommer förstås att bevaka det hela under säsongen för att se om de ljuger eller inte… [Aston Villa]

Den här kolumnen tar nu en paus tills på söndag. Glad midsommar!