Guardian: United vill ha Ramos för att sälja De Gea

Guardians Sid Lowe rapporterar att Manchester Uniteds svar på Real Madrids första bud på David de Gea var: Då ska vi ha Sergio Ramos.

Real ska ha kommit med ett första bud på De Gea. Därefter ska representanter för den spanska klubben ha rest till England för ett möte med United, då de bad United att sätta ett pris på De Gea. Real hade förväntat sig att mötet skulle vara en formalitet men istället för en prislapp på De Gea fick de ett motbud på Ramos.

Mittbacken Ramos har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt och en utköpsklausul på 180 miljoner euro. Ramos och Real ska dock ha svårt att komma överens om ett nytt kontrakt, vilket United vill utnyttja.

Läs mer på Guardian.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS