Notiser: Keane oskyldig till vårdslöshet i trafik

  • Roy Keane var åtalad för vårdslöshet i trafik men efter en rättegång på fredagen förklarades den förre Unitedkaptenen vara oskyldig. [Sky Sports]
  • Anders Lindegaard uppskattade inte resultatet i det danska valet. Det är inte första gången som Lindegaard uttalar sig politiskt och vi minns kanske framför allt att han för några år sedan talade ut mot homofobi.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS