Lingard: Jag vill stanna i United

Jesse Lingard sköt segermålet när Englands U21-landslag vann mot Sverige i EM. Som matchvinnare fick han prata med media och han berättar att han hoppas på speltid i United nästa säsong:

Jag satsar på att stanna i Manchester United och få några matcher under mitt bälte där. Jag för se vad bossen säger när jag kommer tillbaka.

Jag har alltid velat spela för Man United och det är fortfarande min ambition. Jag hade otur som blev skadad i början på förra säsongen och jag kommer aldrig veta var jag hade varit nu om jag inte hade fått den skadan.

[…]

Jag höll kontakt med Louis van Gaal förra säsongen och pratade mycket med U21-managern [Warren Joyce]. Han guidade mig och jag mig självförtroende.

Citat: Independent


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS