Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Guardian: Ramos har sagt till Real Madrid att han vill lämna

Det fortsätter att ryktas om Sergio Ramos. Enligt Guardians Sid Lowe hade försvararen ett möte med Real Madrid på onsdagen. På mötet ska Ramos ha bekräftat att han vill lämna den spanska klubben. Real ska ha meddelat att man kommer att lyssna på anbud.

Varken Real eller Ramos har kommenterat det hela officiellt men privat ska de vara tydliga med sina respektive positioner. Real har inga planer på ett kontraktsförslag och Ramos ska inte ha uttryckt någon önskan om förnyade diskussioner.

Eurosport skriver Andy Mitten att det för Ramos bara handlar om pengar. Ramos är inte nöjd med hur han behandlas och är även missnöjd över hur Real behandlar Iker Casillas. Situationen kring Ramos jämförs med den som gällde för Dani Alves, vilket ju slutade med att Alves skrev på ett nytt avtal med Barcelona. Ramos representanter är dock inte speciellt sofistikerade och situationen börjar vara okontrollerad.

  • Mitten skriver, igen, att Uniteds intresse för Ramos är genuint. Han skriver också att United även har ett genuint intresse för Gareth Bale.
  • PSG ska fortsatt vara intresserade av att värva Angel Di Maria och läser man mellan raderna tror Mitten att Di Maria kommer att lämna om möjligheten uppstår. Mitten menar dock att rapporterna som placerar Di Maria i Barcelona missar måltavlan.
  • Till sist noterar vi att Robert Huth lämnar Stoke för Leicester. [Leicester]