Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Bacca aktuell; United emot spårvägsbygge

  • Den förre Unitedspelaren Ryan Tunnicliffe straffas av FA efter en olämplig kommentar på Twitter. Tunnicliffe skrev att han var glad att Middlesbrough inte gick till Premier League, eftersom Patrick Bamford är en ”sausage boy”. FA anklagade honom för grovt olämpligt uppträdande för att ha refererat till sexuell läggning. Tunnicliffe erkände sig skyldig och blir nu avstängd i de två första matcherna nästa säsong. Han får dessutom böta 5000 pund. [FA]
  • Telegraphs Matt Law rapporterar att Manchester United är en av många klubbar som är intresserade av Sevillas anfallare Carlos Bacca. Bland de intresserade klubbarna noterar vi Liverpool. Bacca har en utköpsklausul på 21 miljoner pund. United ser dock inte Bacca som huvudalternativet, siktet är i första hand inställt på Karim Benzema eller Harry Kane. [Telegraph]
  • Glöm det: Roberto Firmino kommer inte att gå till Manchester United. Firmino blev idag klar för Liverpool. [Liverpool]
  • Transport for Greater Manchester vill bygga ut spårvägen med en linje som går förbi Old Trafford och ut till Trafford Centre. Manchester United har dock protesterat mot förslaget, då man menar att bygget skulle orsaka grova säkerhetsproblem och logistiska problem på matchdagar. Klubben säger dock att man är principiellt för en utbyggd spårväg, men alltså inte i den tänkta utformningen. Även ITV är emot bygget, då man är rädda för att buller ska störa inspelningarna av Coronation Street. Bygget skulle också betyda att den populära puben Sam Platts skulle behöva rivas. [Manchester Evening News]
  • Till sist, som för att understryka nyhetstorkan som råder just nu, bjuder United på diverse semesterbilder från spelarna: