Ryktesbörsen: Bud på Ramos; United med i kampen om Schneiderlin

  • Enligt Independents Ian Herbert har Manchester United erbjudit Real Madrid lite drygt 30 miljoner pund för Sergio Ramos. Det är inte tillräckligt för att värva mittbacken men det är tillräckligt för att markera ett seriöst intresse. Real ska värdera mittbacken till 46 miljoner pund medan Uniteds åsikt ska vara att redan 40 miljoner pund skulle vara dåligt värde. Notabelt är att det ska vara ett rakt bud, utan någon form av byteshandel med David de Gea involverad. Herbert tycks dock tro att det kan sluta just med Ramos till United och De Gea till Real. [Independent]
  • Morgan Schneiderlin har enligt Mirror sagt att: ”Samtal pågår och borde vara kompletterade under de kommande dagarna. Jag hoppas att allt kommer att vara avslutat innan försäsongen börjar nästa vecka.” Samtidigt rapporterar Telegraph att United har gett sig in i kampen om mittfältaren. [Mirror, Telegraph]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS