Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nytt kontrakt till Phil Jones

Embed from Getty Images

Manchester United har idag meddelat att Phil Jones har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2018/19, med en option på ytterligare ett år.

Jones blev Unitedspelare inför säsongen 2011/12, då han värvades från Blackburn. Han har hunnit med 128 matcher för klubben och den största meriten är givetvis ligasegern 2013.

Han är fortfarande bara 23 år gammal och har, sin ringa ålder till trots, redan hunnit med sex säsonger som a-lagsspelare i Premier League. Stora delar av karriären har dock varit skadefylld och den stora utmaningen för Jones, som är världsbäst på att nicka på liggande boll, nu är att bli kvitt skadorna.

Louis van Gaal:

Vi är mycket glada att Phil Jones har skrivit på ett nytt kontrakt. Han är en talangfull fotbollsspelare med stor mångsidighet och han kan spela på ett antal positioner.

Phil är en relativt ung försvarare som utvecklas hela tiden. Han missade en del av förra säsongen på grund av skada. Jag var emellertid imponerad av hans professionalitet och attityd under de perioderna.

Phil Jones:

Jag är mycket glad att ha skrivit på ett nytt avtal. Jag har verkligen gillat min tid här hittills och jag ser fram emot att fortsätta min utveckling som en spelare.

Det här är en fantastisk klubb att vara en del av och jag kan inte vänta på att få börja den nya säsongen. Jag skulle vilja tacka managern, tränarstaben och fansen för deras fortsatta stöd.

Spelarprofil Phil Jones »