Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Sergio Ramos vill gå till Manchester United

Sid Lowe skriver i Guardian att ”Sergio Ramos är bestämd på att lämna Real Madrid och gå till Manchester United den här sommaren”. Ramos ska ha fått besked om att United har kommit med ett formellt bud på 40 miljoner euro (28,58 miljoner pund) och han vill att Real ska lyssna på budet.

Samtidigt rapporterar Sky Sports att Ramos enbart är intresserad av att gå till United. ”Ramos har sagt åt Real Madrid direkt att han är absolut och totalt hängiven till att lämna klubben den här sommaren, att han specifikt vill att de ska börja förhandla med Manchester United och att han inte vill att de ska förhandla med någon förutom Manchester United,” säger Graham Hunter.

Läs mer på Guardian eller Sky Sports.

(En liten notering här är att rubriken på Lowes artikel idag är: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave for Manchester United. I onsdags publicerades en annan artikel av Lowe med rubriken: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave as Manchester United await. Det är ju troligen inte Lowe som sätter rubrikerna, men likheten är ändå notabel.)