Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Nani överens med Fenerbahce

  • Nani och Fenerbahce är överens om ett kontrakt, det rapporterar bland annat Guardian och Telegraph. Den turkiska klubben ska ha erbjudit 3,5 miljoner pund för portugisen men United, som är angelägna att sälja, vill ha fem miljoner. [Guardian, Telegraph]
  • Bastian Schweinsteiger antydde för några dagar sedan att han kommer att stanna i Bayern München. Från Bayerns håll låter det lite annorlunda och sportdirektör Matthias Sammer säger att ingenting är klart än. ”I stort sett är ingenting exkluderat. Det är en galen värld. […] Vi väntar fortfarande,” säger Sammer. [Sky Sports]
  • Glöm det: Det blir ingen Ilkay Gundogan i Manchester United. Mittfältaren har förlängt med Borussia Dortmund. Kontraktet sträcker sig dock bara till 2017 så det är upplagt för nya rykten kring Gundogan nästa sommar… [Borussia Dortmund]
  • Spanska Sport skriver att Barcelona och Juventus är överens om att Paul Pogba ska gå till Barcelona nästa sommar. Det låter inte helt trovärdigt. [Twitter/Sport]
  • Watford har har signerat Matej Vydra på ett femårskontrakt. Vydra var utlånad till Watford den gångna säsongen och spelade även med klubben på lån säsongen 2012/13. Watford har också skrivit ett femårskontrakt med Gabriele Angella. [Watford, 2]
  • Glöm det: Det är nu definitivt klart att Nathaniel Clyne inte kommer att hamna i Manchester United. Högerbacken har idag skrivit på för Liverpool. [Liverpool]
  • Swansea har värvat den portugisiska landslagsanfallaren Eder från Braga. [Swansea]
  • Sylvain Distin går till Bournemouth på fri transfer. [Bournemouth]
  • Tyska Bild har intervjuat Thomas Muller som säger att Manchester United även den här sommaren har försökt värva honom. United ska ha snickrat ihop ett paket värt 160 miljoner euro för transfersumman och Mullers lön under fem säsonger. Bayern vill dock inte sälja, så det lär inte bli något med det.