Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs: Spelarna måste ta chansen

Ryan Giggs pratar upp försäsongen:

Unga spelare kan komma på turnén och tänka att de inte kommer att få många minuter, men sedan plötsligt kommer det en skada på en äldre spelare. Den unga spelaren kan då få ett inhopp på tio eller femton minuter, spela riktigt bra, komma in i laget till nästa match och göra det riktigt bra igen. Så turnén är definitivt en viktigt scen för de unga spelarena att göra avtryck.

Jag tror att ni har sett många spelare göra det bra på försäsongen och ta det till den första delen på säsongen. Det är en massiv sak som en individ att få ut det bästa av dig själv. Om du kan få en bra start ger det dig självförtroende så du kan definitivt inte ta lätt på försäsongsmatcherna.

På Manutd.com kan du också se en video där Giggs diskuterar försäsongen.