Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Shaw har gått ner i vikt

  • Salford City meddelar på sin hemsida att man kommer att spela en träningsmatch mot Manchester United U21 den 13 juli, med avspark 20.30. [Salford City]
  • Enligt @jb_8521 så ska Callum Gribbin ha tränat med a-laget idag. Gribbin, RoShaun Williams och Axel Tuanzebe ska tillhöra de ungdomar som har chansen att få följa med till USA senare i sommar. [Twiter/jb_8521, 2]
  • Vi har redan rapporterat om att träningsmatchen mot San Jose skulle flyttas från Berkeley till San Jose. Däremot missade vi att meddela att detta har bekräftats officiellt. [Manchester United]
  • Det har snackats en del om Harry Kane idag. Stuart Mathieson på Manchester Evening News skriver att United är angelägna att värva Tottenhams anfallare. Sky Sports skriver dock att rapporterna som säger att United har kontaktat Tottenham om Kane är felaktiga. [Manchester Evening News, Sky Sports]
  • Steve Bates skriver i Sunday People att Louis van Gaal ska vara jätteglad. Anledningen? Luke Shaw ska ha anlänt till försäsongsträningen tre kilo lättare än när han gick på semester. Shaw ska ha haft ett specialprogram under sommaren och det ska alltså ha gett önskad effekt. [Mirror]
  • Stuart Mathieson på MEN skriver Steve Bruce vill låna James Wilson den kommande säsongen. Även Everton ska vara intresserade och om United skulle indikera att Wilson är tillgänglig på lån förväntas fler klubbar ställa sig i kön. [Manchester Evening News]
  • Sadiq El Fitouri ska tydligen ha debuterat för Libyens landslag förra månaden. [Twitter/jb8521]