Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Koeman bekräftar att United försökt värva Schneiderlin

Southamptons manager Ronald Koeman har hållit presskonferens idag. Mest intressant var förstås att han pratade om Morgan Schneiderlin:

Morgan kommer att träna på tisdag och kommer att resa med truppen till Österrike. Det var massor av spekulation. Men för två veckor sedan hade vi ett bud från Manchester United. Det var inte tillräckligt, det var inte seriöst och det har inte kommit några fler bud.

Alla känner till situationen. Jag förstår spelaren, om han kan få en bra flytt till en storklubb kan jag förstå det. Men jag hoppas att om det blir några affärer så blir det snart, för det är bäst för spelaren och bäst för oss. Vi måste förbereda för vad vi kommer att göra om vi säljer spelaren.


Citat: Sky Sports