Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nani till Fenerbahce i praktiken klart

Det är nu bara formaliteter som ska avklaras innan Nani är en Fenerbahcespelare. Portugisen anlände i Istanbul sent på söndagskvällen för den obligatoriska läkarundersökningen och andra formaliteter. Det bekräftar den turkiska klubben på sin hemsida.

Nani kommer, enligt Turkish Football, att skriva på ett fyraårsavtal med Fenerbahce, som ska betala 3,975 miljoner euro för portugisen.

Jag är väldigt glad att vara här nu,” säger Nani till Fenerbahces hemsida (via Sky Sports). ”Jag ser det som en ny möjlighet i min karriär. Det här är en möjlighet för mig att visa mig mig själv. Jag vill vara framgångsrik. Jag har sett alla fans som kommer hit för mig och jag blev väldigt glad. Jag vill visa dem min bästa fotboll. Jag gör alltid det bästa jag kan.

Manchester United har inte kommenterat det hela.