Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Presskonferens på fredag

  • Mats Hummels har nu definitivt bestämt sig för att stanna i Borussia Dortmund. ”Givetvis är det en ära när stora klubbar är intresserade och Manchester United är en av de största klubbarna i världen. Men jag bestämde att jag ville stanna här,” säger mittbacken och bekräftar alltså Uniteds intresse. [Sky Sports]
  • Tottenham har idag presenterat uppdaterade planer för sin nya arena, under projektnamnet Northumberland Development Project, som ska ersätta White Hart Lane. Man har höjt den planerade publikkapaciteten mot den gamla planen och som av en slump landar man på en marginellt större arena än Arsenal. (Det handlar absolut inte om prestige i norra London.) Den nya arenan planeras invigas 2018. [Tottenham]
  • Memphis Depay tränar i nummer 26 men han kommer mest troligt att få ett annat tröjnummer. [Twitter/Stuart Mathieson]
  • Manchester United har kallat till presskonferens på fredag, för att officiellt presentera Memphis Depay. Måhända får man också presentera Matteo Darmian då? [Manchester United]
  • Whoscored.com har utsett det bästa laget för Copa America och både Marcos Rojo och Angel Di Maria fick plats i laget. [Whoscored.com]