Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Fenerbahce räknar med att värva Van Persie

  • Robin van Persie närmar sig en övergång till Fenerbahce. Enligt Mirrors David McDonnell ska den turkiska klubben ha varit i London och fört samtal med Manchester United om en affär. Samtidigt rapporterar Sky Sports att den turkiska klubben ska vara säkra på att kunna göra klart affären. Precis som Mirror rapporterar man också om ett möte mellan klubbarna i London. [Mirror, Sky Sports]
  • Enligt Guardian hoppas United att man ska göra klart med Morgan Schneiderlin innan man åker till USA. Southampton ska begära 27 miljoner pund medan United tycker att 25 miljoner pund är rimligare. [Guardian]
  • Southampton har värvat Cuco Martina från Twente. [Southampton]
  • Iker Casillas rapporteras vara entusiastisk över ett erbjudande från Porto. Nu väntar han bara på besked från Real Madrid, som bara behöver göra klart med De Gea först. [Sky Sports]
  • Stuart Mathieson på MEN skriver att United ska ha meddelat Real Madrid att det är uteslutet att både Sergio Ramos och David de Gea ska spela för den spanska klubben nästa säsong. United ska också kräva att man får köpa Ramos för ett acceptabelt pris för att sälja De Gea. För målvakten insisterar man fortfarande på att det ska till en rekordsumma för att en affär ska bli av. [Manchester Evening News]
  • Mathieson skriver också att många klubbar är intresserade av Rafael da Silva, som inte ska ha någon framtid i United. Det ska finnas intresse från klubbar i Premier League, medan Galatasaray, Napoli och Fiorentina också ska vara sugna på brassen. [Manchester Evening News]
  • Tottenham har annonserat värvningen av Toby Alderweireld från Atletico Madrid, som förra säsongen var i Southampton på lån. [Tottenham]
  • Manchester city har värvat Enes Unal från Bursaspor. [Twitter/Manchester city]