Bild: Bastian Schweinsteiger går till Manchester United

Tyska Bild basunerar på fredagskvällen ut att Bastian Schweinsteiger kommer att gå till Manchester United. Den tyska mittfältaren ska vara överens med United om ett treårsavtal värt tio miljoner euro per år. Övergångssumman sägs bli 20 miljoner euro.

Christian Falk, som är chefsreporter för sporten på tidningen, skriver på Twitter att Schweinsteiger på grund av förhandlingarna med United kommer att saknas när Bayern Münchens lag presenteras imorgon.

Det är förvisso obekräftade uppgifter men Bild har mycket bra insyn i Bayern och verkar vara väldigt säkra på sin sak.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS