Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

MEN: Schneiderlin är klar för Manchester United; Southampton uppges bekräfta

Embed from Getty Images

Manchester Evening News basunerar på söndagskvällen ut att Morgan Schneiderlin är klar för Manchester United. Den franska mittfältaren ska ha genomgått den obligatoriska läkarundersökningen under dagen. Schneiderlin ska ha kommit till Carrington bara några minuter efter att Bastian Schweinsteiger anlände.

Detaljerna är i skrivande stund fortfarande aningen bristfälliga, men Schneiderlin förväntas följa med laget till USA på söndag.

Uppdatering: BBC skriver nu att Southampton har bekräftat affären. BBC menar också att övergångssumman överstiger 25 miljoner pund David McDonnell i Mirror skriver dock att övergångssumman är 24 miljoner pund. Oavsett kan vi nog fastslå att Morgan Schneiderlin kommer att gå till Manchester United.