Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Orlando bekräftar intresse i Chicharito; Real säljer Casillas

  • Att Javier Hernandez inte har någon framtid i Manchester United är inget vågat påstående. Han lär dock inte ha några problem med att hitta en ny klubb. Nu bekräftar Orlando Citys ägare Flavio Augusto da Silva att man är intresserade av den mexikanska anfallaren. ”Just nu har vi ingenting klart och du vet under förhandlingsprocessen – där många klubbar har intresse, inklusive oss, för varför inte – att ju mindre vi pratar desto bättre. […] Vi hoppas att om en vecka eller två kunna vara redo att prata om Chicharito på ett annat sätt.” [Sky Sports]
  • Christian Benteke har kopplats samman med Manchester United men det förefaller vara grundlösa rykten. Den belgiska journalisten Kristof Terreur skriver på Twitter att han har fått bekräftat att det inte har funnits någon kontakt mellan Manchester United och Aston Villas anfallare, även om United har scoutat honom. [Twitter/Kristof Terreur]
  • Glöm det (den blå versionen): Vi gratulerar Fabian Delph som var ytterst nära att gå till Manchester city men i sista stund ändrade sig. I ett uttalande på Aston Villas hemsida säger han: ”Jag lämnar inte. Jag stannar i fotbollsklubben.” Osis, city. [Aston Villa]
  • Watford fortsätter att värva. Senast i raden är Valon Behrami från Hamburg. Det är Watfords sjätte nyförvärv i sommar. [Twitter/Watford]
  • Real Madrid har bekräftat att man har sålt Iker Casillas till Porto. [Real Madrid]
  • Casillas var i tårar när han tackade för sig på en presskonferens. [Marca]
  • Marca lägger också ihop ett och ett och får det till att Manchester United nu kräver Sergio Ramos OCH Keylor Navas för att sälja David de Gea till Real Madrid. Tidningen menar också att Real jobbar på att värva Espanyols målvakt Kiko Casilla. Om det är aktuellt med både Casilla och De Gea framgår inte riktigt. [Marca]
  • Arsenal rapporteras vara intresserade av Jonny Evans. West Brom ska också vara intresserade. [Mirror]