Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Ny ansvarig för sociala medier

Hej!

Mitt namn är Simon Sani och det är jag som är ny ansvarig för sociala medier här på Muss. Jag har redan smygstartat min resa lite smått de senaste dagarna och tar över efter Lisa, som var ansvarig förra säsongen.

Jag har varit involverad i Muss sedan säsongen 12/13 när jag började som skribent i redaktionen och har avslutat min tredje säsong alldeles nyligen. Simon Sani

Det ska bli väldigt roligt att se alla våra medlemmars åsikter i de sociala medierna och jag ska självklart arbeta för att kunna ge er så mycket intressant läsning som möjligt.

Mitt mål är att kunna visa intresserade människor som inte varit med i Muss-familjen tidigare vad vi kan erbjuda och hur det ser ut på våra resor och träffar, och samtidigt hjälpa nuvarande medlemmar med att få ut rätt information så att ni enkelt ska kunna ta del av denna.

Har ni frågor eller åsikter så kan ni enkelt mejla mig på simon.sani@muss.se.

P.S Följ oss gärna på Facebook, Twitter och Instagram

Med vänlig hälsning
Simon