Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Valdes inte uttagen, Di Maria mot en flytt

  • Vi börjar med att notera att Leicester har annonserat att man har anställt Claudio Ranieri som manager. Därmed kan vi konstatera att Leicester inte har några planer på att vinna ligan. [Twitter/Leicester]
  • David de Gea må ha följt med till USA men det innebär inte att spekulationerna om att han ska lämna är över. Jamie Jackson på Guardian skriver att United är intresserade av en affär där De Gea går till Real Madrid samtidigt som Sergio Ramos går till Manchester United. [Guardian]
  • Mark Ogden på Telegraph skriver att Angel Di Maria blir ”mer och mer olycklig” i Manchester. Vilket ju är aningen märkligt med tanke på att Di Maria inte lär ha varit i Manchester sedan i slutet på maj. PSG vill ha Di Maria, det vet vi, men Ogden menar att Di Maria vill återvända till Real Madrid. [Telegraph]
  • Victor Valdes var mystiskt frånvarande när USA-truppen annonserades igår. Nu har journalisterna som bevakar United fått veta att Valdes helt enkelt inte var uttagen. David McDonnell på Mirror räknar med att Valdes kommer att säljas. Louis van Gaal ska ha kommit till slutsatsen att Valdes inte duger i United. McDonnell tror också att De Gea kommer att lämna och menar att Van Gaal har Jasper Cillessen som förstaval. [Mirror]
  • Valdes själv verkar vara lyckligt omedveten om vad som händer…

https://twitter.com/1victorvaldes/status/620911741547974657/photo/1

  • Mark Ogden på Telegraph rapporterar att Louis van Gaal har identifierat Robert Lewandowski som sitt föredragna anfallsalternativ. [Telegraph]
  • Det är ju bara den lilla detaljen att Bayern kategoriskt har lovat att inte sälja några fler spelare till Manchester United…

  • Och Fenerbahce har bekräftat Robin van Persie. Vi återkommer förstås med mer…