Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Ungdomsnotiser: Juniorerna besegrade Burnley

  • Andy Mitten skriver i MEN att United förväntas signera en ung målvakt från AZ. Mitten nämner inget namn men det verkar handla om Nick Olij, som är 19 år gammal och vad det verkar utan a-lagserfarenhet. Olij var dock målvakt för Albert Stuivenberg när Holland vann U17-EM 2012. [MEN, Twitter/Scouts in Attendance]
  • Enligt Zerozero.pt har den unga målvakten Joel Castro Pereira skrivit på ett nytt treårskontrakt med United. [Zerozero.pt]
  • Uniteds juniorer vann igår mot Burnley med 3-1 i en träningsmatch, som spelades i 3*30 minuter. Josh Doughty ska ha gjort två mål och Callum Gribbin ett för United, i övrigt är det mycket sparsamt med detaljer. United väljer att av en eller annan anledning inte komma med några officiella rapporter, medan Burnley kör en rapport som aktivt undviker att ge några detaljer om United. [Burnley, Twitter/jb_8521]
  • Uniteds juniorer ska tydligen spela en triangelturnering bakom lyckta dörrar på Carrington på lördag. [Twitter/mrmujac]
  • Reservlagsmanager Warren Joyce räknar med att ett antal mittfältare kommer att skickas på lån under säsongen. Han påpekar också att United återigen ser ut att genomföra säsongen med en tunn U21-trupp. Man är kort om folk både i anfallet och i försvaret men har ordentligt med mittfältare. [Manchester United]
  • Sean Goss var överraskningen i truppen till USA. Den som vill veta mer om Goss får en del information på den officiella hemsidan.
  • Jordan Thompson fick inte förnyat förtroende i United (eller om han nu självmant valde att lämna, vem vet). Nu har han skrivit på för Rangers. [Twitter/Jordan Thompson]