Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: United siktar in sig på Romero

  • Nu när det står klart att Victor Valdes inte har någon framtid i Manchester United rapporteras det att Louis van Gaal har ställt in siktet på Argentinas landslagsmålvakt Sergio Romero. BBC skriver att United diskuterar med Romero, som är tillgänglig på fri transfer efter att ha lämnat Sampdoria. Även MEN skriver att United är intresserade av Romero. Primärt verkar det som att Romero är aktuell endast som reservmålvakt. [BBC, Manchester Evening News]
  • FA är nu klara med sin undersökning av Iain Moody och Malky Mackay, som anklagades för rasism under sin tid i Cardiff City. Det patetiska resultatet av undersökning är att herrarna slipper straff, eftersom den rasistiska kommunikation ”skickades med en legitim förväntan av att kommunikationen var privat”. Suck. [FA]
  • Southampton värvar Jordy Clasie från Feyenoord. Clasie är av allt att döma tänkt som ersättare till Morgan Schneiderlin. [Twitter/Southampton]
  • Aston Villa har anställt Hendrik Almstadt som klubbens första sportdirektör. Undertecknad tycker att det är en position som borde finnas i Manchester United också. [Aston Villa]