Schweinsteiger: United är världens största klubb

Bastian Schweinsteiger har pratat med media:

Jag har självförtroende. Min spelstil är att kontrollera en match. Du måste vara smartare i din hjärna och snabb. För mig är det väldigt viktigt att kontrollera en situation i försvaret. Du kan alltid göra mål, men du måste addera stabilitet i försvaret.

[…]

Roy Keane och Paul Scholes var otroliga spelare. Du kan inte jämföra dig med dem, det är omöjligt. Scholes framför allt, jag gillar honom mycket och jag har stor respekt för vad han gjorde för United.

[…]

Jag vet att klubben ser fram emot att vinna titlar igen och jag är likadan. De är den största klubben i världen och jag är säker på att det här laget har kvaliteterna för att vinna titlar.

Läs mer på Guardian.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS