Van Persie: Jag fick ingen ärlig chans att vinna tillbaka min plats

Robin van Persie pratar idag med Sunday Times i en lång intervju.

När jag kom tillbaka var det inte en ärlig kamp längre. Att kämpa för att ta mig tillbaka in i laget gavs inte som ett alternativ till mig. [Louis van Gaal] skickade mig till träningsplan två.

Och jag är en mogen spelare. Jag är inte dum. Jag blev inte arg eller emotionell. Det här sakerna är en del av livet. Du måste göra det bästa av varje situation så jag gör det genom att gå vidare.

Om Sir Alex Fergusons teamtalks:

Ibland kom han in och sa: ’Pojkar, var ska jag börja? Det är tråkigt. Föreställ er mig, 72 år gammal, titta på den här matchen.’ Han brukade säga: ’Gör mig exalterad. Försök en passning på 40 meter. Försök en dribbling. Jag bryr mig inte om det går fel. Jag vill sitta på kanten av min stol. Snälla, underhåll mig. Och gör spelet snabbare, tack.’ Han var ett geni.

Van Persie säger också att han alltid kom bra överens med Wayne Rooney och att han aldrig hade några problem med David Moyes.

Läs mer på Sunday Times (bakom betalvägg).

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS