Memphis: Det första målet av många

Precis som Andreas Pereira gjorde Memphis Depay tidigt i morse sitt första mål för Manchester United. När han pratade med MUTV efter matchen lovade han att det kommer mer:

Det var en fantastisk känsla. Jag är en anfallare, eller en offensiv mittfältare, så det är alltid skönt att göra mål och ge assist. Idag var mitt första och, tror jag, det första av många. Så jag fortsätter att jobba på det.

Jag tycker att, givetvis var det ett misstag av försvararen. Wayne satte press på honom och han gjorde misstaget. Och jag läste situationen, så jag tänkte, det var som gambling, jag tänkte att han skulle förlora bollen. Och jag var där och jag gjorde mitt första mål.

[…]

Att vakna som en Manchester United-spelare är underbart. […] Pojkarna är väldigt trevliga. […] Vi gjorde ett bra arbete idag, vi vann igen. Nu kommer de tuffare matcherna men det är viktigt att vara i form till den första tävlingsmatchen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS