Notiser: Scudamore vägrar ge upp matcher utomlands

  • Kan det tänkas att Watford har värvat igen? Ja. Dagens andra nyförvärv, sommarens tionde, är Jose Manuel Jurado från Spartak Moskva. [Watford]
  • Sky Sports meddelar att man har vunnit rättigheterna för att, från och med säsongen 2016/17, visa höjdpunkter från Premier League på digitala plattformar. Det framgår inte av pressreleasen men mest troligt gäller rättigheterna bara i Storbritannien. [Sky Sports]
  • Premier Leagues VD Richard Scudamore har pratat med Telegraph i en lång intervju. Scudamore är tydlig med att han är starkt emot FA-ordförande Greg Dykes förslag på att skärpa home grown-regeln. Han vägrar också att ge upp det förkastliga förslaget om att spela Premier League-matcher utomlands och hoppas att någon annan liga ska gå i bräschen. [Telegraph]
  • Usch och fy tycker undertecknad om Scudamores idéer och usch och fy tycker Football Supporters’ Federation. [Football Supporters’ Federation]
  • Manchester United bar svarta armbindlar i morgonens match för att hedra synexperten Gail Stephenson, som nyligen gick bort. Stephenson arbetade med Manchester United i mer än 20 år. Den som vill veta mer om Stephenson kan med fördel läsa på Manchester Evening News.
  • Till sist ett par trevligare inslag:

https://twitter.com/pnefc/status/623579218862059520/photo/1

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS